Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Twitch Prime ile Bedava Apex Legends Paketi Nasıl Alınır ?


Twitch Prime her ay üyelerine bedava oyun ve oyun içi içerik (loot) dağıtıyor..Bu seferki loot battle royal dunyasının yeni oyunu Apex Legends için geliyor..

Twitch Prime üyesi olan Apex Legends kullanıcılarına Omega Point Pathfinder skini ve 5 Apex Legends Kutusu ücretsiz olarak verilecek.Kampanya 19 Şubat-18 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak..Peki bu içerikler nasıl alınacak ?

1-Twitch Prime Abonesi Olun..
  • Twitch prime ile abone olmak için üstteki Twitch Prime resmine veya linke tıklayın.
  • Açılan sayfada Start your free 30-day trial tuşuna basın.Kredi kartı, adres vs bilgilerinizi girin ve Twitch Prime aboneliğinizi başlatın.
  • Bilgilerinizi girerken Türkçe karakter (ç,ş,ğ,ı,ö,ü gibi) kesinlikle kullanmayın.

2-Twitch ile Electronic Arts (EA) Hesaplarını Bağlayın..
  • Twitch Prime üyesi olduktan sonra Twitch ve EA hesaplarını bağlamanız gerekir.Alttaki linke tıkladıktan sonra Yetkilendir butonuna basarak hesaplarınızı bağlayabilirsiniz.

3-Apex Legends Skin ve Paketlerinizi Talep Edin.
  • Hesaplarınızı bağladıysanız sıra geldi skin ve paketleri talep etmeye.Aşağıdaki linke tıklayın ve açılan sayfada Claim Now butonuna tıklayın.

4- Twitch Prime'ı İptal Edin.
  • Twitch Prime ilk bir aylık deneme süresi boyunca herhangi bir ücret kesintisi yapmaz.Fakat bir ay dolduktan sonra ücret kesmeye başlar.Bu yüzden Twitch Prime aboneliğinizi iptal etmeniz gerekir.Twitch Prime aboneliğinizi iptal etsenizde bir aylık deneme süresini sonuna kadar kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • https://www.amazon.com/gp/primecentral adresine gidin.Sol tarafta bulunan End Trial End Benefits butonuna tıklayın.Sonra sırasıyla Cancel My Benefits > Continue to Cancel > Cancel Membership butonlarına tıklayın.
  • "Your membership will end ......" yazısını gördüğünüzde iptal işlemini tamamladınız demektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir