Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

ARK Survival Evolved Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.18

ARK Survival Evolved Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.18



ARK Survival Evolved Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.18

ARK Survival Evolved oyununun mobil için geliştirilen Android versiyonu sonunda yayınlandı. ARK Survival Evolved dinozorları evcilleştirip, onlara binebileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur. PC'de oynadıysanız zaten nasıl bir oyun olduğunu bilirsiniz.hayatta kalma, macera ve aksiyon türündeki oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Studio Wildcard firmasının üstlendiği Android platformuna yeni giriş yapan mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz açık dünya içinde hayatta kalmaya çalışmak, başta dinozorlar olmak üzere hayvanlarla mücadele etmek ve kendi yaşam alanınızı inşa etmektir. Gooogle Play üzerinden indiremeyen hocalarım için FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede indirebilir, cihazınız donanımsal olarak uygunsa oynayabilirsiniz. Kullanabileceğiniz onlarca ekipman, gelişmiş create sistemi, evcilleştirip kullanabileceğiniz hayvanlar ve dahası sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. ARK Survival Evolved Play Store'da henüz yeni sunulmuştur.ARK: Survival Evolved ile en iyi mobil dino-macerasına dal! Devasa bir oyun dünyası, yakalamanız ve evcilleştirmeniz için 80+ eşsiz dinozor ve kind yaratıkla birleşiyor; Bu Jurassic çağ dünyasındaki diğer oyuncular ve arkadaşlarla buluşarak kabileler kurup hayatta kalanların kolonilerini inşa etmek için birlikte çalışın. 

PC ve konsolların yarattığı tür tanımlayan maceraya dayanarak, ARK: Survival Evolved, yalnız başladığınız ve silahsız olduğunuz gizemli bir adada hayatta kalmanız ve gelişmeniz için measure meydan okuyor. Barınak kurmak ve avlanmak için kaynakları ve zanaat araçlarını toplayın. Teklifinizi yapmak için dinozorları yakalarken ve evcilleştirirken alanınızı genişletin. Çevrimiçi olarak yeni arkadaşlar edinin, kabileler oluşturun ve insanlara ve mega avcılara karşı savunmak için güçlü yapılar kurun! 

ARK'nın Özellikleri: Hayatta Kalma Gelişimi şunları içerir: 

- 80+ Dinozorlar: Kara, deniz, hava ve hatta yeraltındaki dinamik, inatçı ekosistemleri dolaşan birçok dinozor ve diğer ilkel yaratıkları evcilleştirmek, eğitmek, binmek ve yetiştirmek için kurnaz strateji ve taktikleri kullanın. 

- Keşfedin: Arkta hayatta kalmak, gelişmek ve kaçmak için araçlar bulduğunuzda tarih öncesi bir manzarayı solumak için büyük bir yaşam ve nefes alın 

- Zanaat ve Inşa: Hayatta kalmak, silah, zanaat ve eşya inşa etmek ve barınaklar inşa etmek için gerekli araçları kullanma , köyler ve hatta büyük şehirler. 

- Yalnız veya Başkalarıyla Birlikte Yaşayın: Büyük ölçekli bir çevrimiçi dünyada yüzlerce başka oyuncuyla gruplandırın veya avlanın ya da tek oyunculu modda yalnız oynamayı seçin. 

- Bir Kabile'ye katılın: 'Kabile' sistemi, kaynakları, XP'yi ve yeniden ortaya çıkan noktaları paylaşma konusunda dinamik partileri destekleyerek işbirliğini teşvik eder. 

Oyun, aylık veya yıllık olarak mevcut isteğe bağlı bir Primal Pass aboneliği içeriyor. Abonelik, tüm reklamları kaldırır, measure 2x XP artışı sağlar ve sew tercih edilen sunuculara trim de ücretsiz sunuculardaki tercih edilen alanlara erişim sağlar. Aboneler, durumlarını Primal Pass sahipleri olarak göstermek için adlarının yanında bir nişan alırlar ve zaman özel haberler ve güncellemeler alırlar. 

Kullanıcıdan, satın almadan önce (henüz değilse) Google hesabına giriş yapması istenecektir. Ödeme satın alma onayı ile Google Hesabına tahsil edilecektir. Geçerli sürenin bitiminden en az 24 saat önce otomatik yenileme kapatılmadığı sürece abonelik otomatik olarak yenilenir. Cari dönemin bitiminden 24 saat önce hesabınızdan yenileme ücreti alınacaktır. Abonelikler kullanıcı tarafından yönetilebilir ve satın alma işleminden sonra kullanıcının Hesap Ayarlarına gidilerek otomatik yenileme kapatılabilir. Aktif abonelik süresi boyunca geçerli bir aboneliğin iptali yasaktır.


                                        ARK Survival Evolved Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.18 

                                        ARK Survival Evolved Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.18                

                                        ARK Survival Evolved Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.18     

                                       ARK Survival Evolved Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.18         

                                                                 Yükle Apk: İNDİR

                                                                 Yükle Obb: İNDİR

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir