Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Fallout 4 İndir – Full Torrent

Fallout 4 İndir – Full Torrent
Fallout 4 İndir – Full Torrent
Fallout 4, Bethesda Game Studios’un geliştirdiği ve Bethesda Softworks’ün dağıtımını üstlendiği bir aksiyon oyunudur. CODEX tarafından Crack çıkartıldı. Fallout 4 yaklaşık 24 GB’lık bir setup dosyasına sahip. Fallout 4 Repack sürümü çıkarsa bu boyut aşağılara inebilir. Oyunda Fallout 3’e benzer bir oynanış biçimi olacak. Oyunda 50 temel silah çeşidi bulunacak ve çeşitli modifikasyonlar yaparak 600’ün üzerinde silah çeşidi yaratabilirsiniz.
Biraz senaryo’dan bahsedersek yıl 2077 ve doğal kaynakların tamamı tükenmiş. Atılan atom bombasının üzerinden 200 yıl geçmiş, hikayenin ana merkezi Amerika’nın Boston kenti olacak.

Oyun hakkında

Fallout 3 ve The Elder Scrolls V: Skyrim'in ödüllü yaratıcıları Bethesda Game Studios, sizi Fallout 4 dünyasına, şimdiye kadarki en iddialı oyunlarına ve gelecek nesil açık dünya oyunlarına davet ediyor. Vault 111'in tek kurtulanı olarak nükleer savaşla tahrip olmuş bir dünyaya girersiniz. Her saniye hayatta kalmak için bir mücadeledir ve her seçenek sizindir. Sadece Wasteland'ın kaderini yeniden kurabilir ve belirleyebilirsin. Evine hoş geldiniz. Temel Özellikler:
  • Özgürlük ve Özgürlük! 
    Yüzlerce konumu, karakteri ve görevi olan büyük bir açık dünyada ne istersen yap. İktidar için mücadele eden birden fazla gruba katılın ya da yalnız gidin, seçimler sizindir.
  • Sen Özelsin! 
    ÖZEL karakter sistemi ile istediğiniz kişiyi olun. Power Zırhlı bir askerden karizmatik pürüzsüz konuşmacıya, yüzlerce Perks arasından seçim yapabilir ve kendi oyun tarzınızı geliştirebilirsiniz.
  • Süper Deluxe Piksel! 
    Yepyeni bir yeni nesil grafik ve aydınlatma motoru, daha önce hiç olmadığı gibi, Fallout dünyasını canlandırıyor. Commonwealth'in patlak ormanlarından Boston kalıntılarına, her yer dinamik ayrıntılarla doludur.
  • Şiddet ve KDV! 
    Yoğun birinci veya üçüncü şahıs mücadelesi, saldırılarınızı seçmenize ve sinematik katliamın keyfini çıkarmanıza izin veren yeni dinamik Vault-Tec Destekli Hedefleme Sistemi (VATS) ile de yavaşlatılabilir.
  • Topla ve Oluştur! 
    Bugüne kadarki en gelişmiş ustalık sistemindeki binlerce öğeyi toplayın, yükseltin ve oluşturun. Silahlar, zırhlar, kimyasallar ve yiyecekler sadece başlangıçtır - tüm yerleşimleri inşa edip yönetebilirsiniz.
Oyunu sadece 64 Bit işletim sistemlerinde çalışır.

Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (OS gerekli 64-bit)
  • İşlemci: Intel Core 2.8 GHz / AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz veya eşdeğer i5-2300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB veya eşdeğeri
  • Sabit Disk: 30 GB

Ekran görüntüleri

Fallout 4 İndir – Full Torrent

Fallout 4 İndir – Full Torrent

Fallout 4 İndir – Full Torrent

Fallout 4 İndir – Full Torrent

Fallout 4 İndir – Full Torrent

İndir Torrent

Fallout 4 İndir – Full Torrent

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir